top of page
Jacolien en Willem-178_websize_edited_edited.jpg

Get to know us..

Wij zijn Rick & Nin, dhr & mw fotografie en als bruidsfotografen is het onze passie om op mooie en stijlvolle wijze jullie bruiloft vast te leggen. Dit doen we middels beelden die het verhaal van jullie trouwdag vertellen en die op zichzelf adembenemend zijn...

Onze stijl kenmerkt zich door een verhalende of documentaire wijze van fotograferen, waarbij wij tevens oog voor detail, omgeving en styling hebben.

Alle emoties, gebeurtenissen, kleine subtiele bewegingen en momenten die we vastleggen zijn echt. Wij volgen jullie bruiloft zoals het gaat, zoals het voelt en zoals jullie zijn. We proberen de liefde vast te leggen die jullie laten zien aan elkaar, jullie vrienden en familie. 

Twee fotografen!

Door onze unieke persoonlijkheden en stijl krijg je van ons beiden een unieke kijk op jullie bruiloft, vanuit 2 perspectieven. Wij werken als team en zijn in ons werk volledig op elkaar ingespeeld, wij zijn beiden 1st shooter, vanaf het begin van jullie dag fotograferen wij samen en hebben wij beiden onze eigen invalshoeken en taken. Geen dubbele foto's maar een zeer divers beeld van wijde overzichten, hoogte foto's en details. Hoe mooi is het dat je zowel de voorbereidingen en het aankleden van de bruid als de bruidegom op beeld hebt? En tijdens de ceremonie jullie reacties op elkaar maar ook die van jullie familie en vrienden kunt terugzien? 

Enthousiast? Wij komen heel graag vrijblijvend met jullie kennismaken! 

bottom of page